Opptur

Opptur - Norges friskeste lederprogram

Gjennom 2 år i inspirerende naturomgivelser - til fots, på ski, i kajakk og på sykkel - kombinerer vi ledertrening og personlig utvikling med spennende opplevelser.

Om programmet:

Opptur er et annerledes lederprogram for deg som søker ny innsikt, mot og mestring til å møte fremtidige utfordringer både i liv og ledelse.

I programmet kombinerer vi fag og opplevelser, hvor læringen ligger i det å kjenne ting på kroppen og selv finne veien videre. Opptur er en reise der du er pensum, naturen er rammen og utgangspunktet er ditt ønske om positiv utvikling.

Opptur er ikke et turprogram, men et lederprogram bygd opp gjennom en nøye og planlagt faglig struktur. Programmet gir deg som deltaker en faglig og personlig utvikling gjennom å håndtere både praktiske og fysiske utfordringer i kombinasjon med et teoretisk pensum.

Målgruppe:

Ledere som ønsker å utfordre og utvikle seg selv i nye omgivelser

Læringsutbytte / Mål med programmet:

I Opptur – som i alle NNL sine programmer – arbeider vi erfaringsbasert. Vi lærer gjennom menneskelige møter, møter med naturen, samtaler, refleksjoner og oppdagelser i og utenfor oss selv. Målet er å skape evne til og motivasjon for ny forståelse, læring, endring og forbedring. Opptur henter fram det beste i deltakerne og lar deg oppleve nye sider ved deg selv.

Innhold/fokusområder:

  • Utvikling av stil og handlekraft i eget lederskap
  • Nye tanker, ny kunnskap og nyttige ferdigheter i praktisk ledelse
  • Forståelse og innsikt i hvordan du oppleves som leder
  • Trening på kommunikasjon og samspill i krevende situasjoner
  • Et unikt, nært og sammensveiset nettverk blant andre ledere
  • Refleksjon og inspirasjon til å endre egen tanke og levemåte
  • Bedre fysisk form
  • Materiell, faglitteratur og indikatorer av ypperste kvalitet
  • Nye perspektiver og forståelse for helhet som sammenheng i utvikling av mennesker og virksomheter

Indikatorer/testverktøy:

LSI og MAP 

Pris:

Pris for Opptur er kr. 109.000,- og inkluderer materiell, arbeidspsykologiske verktøy og lederstilindikator. Hovedsamlingene blir gjennomført på ulike steder. Leie av utstyr, sikkerhetstiltak, reise – og oppholdsutgifter kommer i tillegg.

Deltakeravgiften faktureres over 2 budsjettår. Avbestilling må skje innen 8 uker før oppstart, deretter belastes programavgiften med 50 %. Ved avbestilling senere enn 6 uker før oppstart belastes programavgiften med 100 %.

Vil du vite mer om dette programmet kan du få snakke med en av våre konsulenter.

Trykk her så ringer vi deg.

 

Referanse

Opptur har for meg vært en opptur! Tid til å “tenke igjennom tingene, en gang til”, tid til forandringer – både på jobben og med meg selv. Jeg var litt nølende da jeg meldte meg på – jeg er ikke nølende lenger til hverken Opptur, bedriften min eller meg selv!

– Morten. Chr. Jakhelln CEO/Konsernleder Christian Jakhelln AS

hvem møter du?

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.