fbpx

Opptur

Opptur

Norges friskeste lederprogram! Gjennom 2 år i inspirerende naturomgivelser - til fots, på ski, i kajakk og på sykkel - kombinerer vi ledertrening og personlig utvikling med spennende opplevelser.

Om programmet:

Opptur er et annerledes lederprogram for deg som søker ny innsikt, mot og mestring til å møte fremtidige utfordringer både i liv og ledelse.

I programmet kombinerer vi fag og opplevelser, hvor læringen ligger i det å kjenne ting på kroppen og selv finne veien videre. Opptur er en reise der du er pensum, naturen er rammen og utgangspunktet er ditt ønske om positiv utvikling.

Opptur er ikke et turprogram, men et lederprogram bygd opp gjennom en nøye og planlagt faglig struktur. Programmet gir deg som deltaker en faglig og personlig utvikling gjennom å håndtere både praktiske og fysiske utfordringer i kombinasjon med et teoretisk pensum.

Målgruppe:

Ledere som ønsker å utfordre og utvikle seg selv i nye omgivelser

Læringsutbytte / Mål med programmet:

I Opptur – som i alle NNL sine programmer – arbeider vi erfaringsbasert. Vi lærer gjennom menneskelige møter, møter med naturen, samtaler, refleksjoner og oppdagelser i og utenfor oss selv. Målet er å skape evne til og motivasjon for ny forståelse, læring, endring og forbedring. Opptur henter fram det beste i deltakerne og lar deg oppleve nye sider ved deg selv.

Innhold/fokusområder:

  • Utvikling av stil og handlekraft i eget lederskap
  • Nye tanker, ny kunnskap og nyttige ferdigheter i praktisk ledelse
  • Forståelse og innsikt i hvordan du oppleves som leder
  • Trening på kommunikasjon og samspill i krevende situasjoner
  • Et unikt, nært og sammensveiset nettverk blant andre ledere
  • Refleksjon og inspirasjon til å endre egen tanke og levemåte
  • Bedre fysisk form
  • Materiell, faglitteratur og indikatorer av ypperste kvalitet
  • Nye perspektiver og forståelse for helhet som sammenheng i utvikling av mennesker og virksomheter

Indikatorer/testverktøy:

LSI og MAP 

Pris:

Pris for Opptur er kr. 119.000,- og inkluderer materiell, arbeidspsykologiske verktøy og lederstilindikator. Hovedsamlingene blir gjennomført på ulike steder. Leie av utstyr, sikkerhetstiltak, reise – og oppholdsutgifter kommer i tillegg.

Deltakeravgiften faktureres over 2 budsjettår. Avbestilling må skje innen 8 uker før oppstart, deretter belastes programavgiften med 50 %. Ved avbestilling senere enn 6 uker før oppstart belastes programavgiften med 100 %.

Vil du vite mer om dette programmet kan du få snakke med en av våre konsulenter.

Trykk her så ringer vi deg.

 

Referanse

Opptur var et annerledes lederprogram som utfordret og utviklet meg på et personlig plan. Det å komme ut av komfortsonen gjennom ulike fysiske og mentale utfordringer, gjorde at jeg flyttet mine grenser og utvidet min horisont både personlig og som leder. Det å stadig ta nye utfordringer ga enorm mestringsfølelse, men også nyttig erfaring som kan brukes i forhold til medarbeidere. Det var interessant å oppleve hvordan jeg selv og vi som gruppe fungerte i situasjoner hvor vi var slitne, følte oss på usikker grunn og manglet erfaring – hvor vi samtidig skulle lede – eller samhandle med andre som sto i samme utfordringer. Erfaringen av hvordan jeg som leder fungerer i pressende situasjoner gjorde at jeg ble kjent med meg selv på et dypere plan, og det har gitt meg en trygghet i mitt lederskap videre.

Det er ikke lett å oppsummere hvor enormt mye jeg fikk igjen for deltagelsen i Opptur-programmet. Jeg har vokst mye på å være med på Opptur, og er mer sikker i min lederrolle i ettertid. Det er lett å trekke frem alt det positive ved den fysiske delen – men jeg vil si at den faglige og mentale erfaringen som er en del av dette likevel var det viktigste.

Marit Hemmingsen
Medlems- og kommunikasjonsdirektør i Coop Nord SA

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.