fbpx

MAP Sertifisering

MAP Sertifisering

MAP er NNL sitt egenutviklede arbeidspsykologiske verktøy, spesialdesignet til bruk i lederutvikling, rekruttering, karriereveiledning og team- og ledergruppeutvikling.

Synes du det er vanskelig å sette sammen team, forstå dine ansatte eller legger til rette for deres utvikling? Multi Analyse Profil (MAP) gir presis kunnskap om både enkeltpersoner, samspill i grupper og viktige hensyn som må tas ved beslutninger. Med andre ord: et verktøy som bør ligge øverst i din verktøykasse.

MAP består av en rekke indikatorer satt sammen til en helhetlig rapport. Blant annet måles personlighetstype (MAP Type), teamrolle, intuisjon, problemløsning, konflikthåndtering, yrkespersonlighet, handlekraft, tydelighet og topplederegenskaper.

Dette er noen av bruksområdene ved MAP:

  • Et uvurderlig verktøy ved ansettelser
  • Til medarbeidersamtaler
  • Som ledd i karriereplanlegging
  • I forbindelse med konflikter på arbeidsplassen
  • I arbeid med å utvikle samspill og kultur
  • I prosjekter
  • Ved endringsprosesser
  • I sammensetning av ledergrupper

Formålet med sertifiseringskurset er å gi deg tilstrekkelig forståelse av psykometriske kvaliteter ved tester som er nødvendig for å kunne bruke MAP på en profesjonell måte.

Sertifiseringen går over 2+2 dager og under kurset gjennomgår vi prinsipper for testkonstruksjon, statistikk og metode, kvalitetsvurdering av tester, konsekvenser ved bruk av tester og profilverktøy i forbindelse med personlig utvikling og lederutvikling.

Fullført og bestått eksamen gjør deg sertifisert som bruker av indikator-batteriet MAP bestående av 13 delindikatorer. MAP er et verktøy som gjør at du som leder kan styre trygger og vi garanterer at dette blir noe av det nyttigste du som leder har gjort for deg selv og din organisasjon.

Våre arbeidspsykologiske verktøy kan du lese mer om her:

Datoer MAP sertifisering 2023:

  • 18. – 20. september 2023
  • 27. – 28. november 2023

 

MAP Resertifisering

2 år etter du har deltatt på, og bestått eksamen, i MAP Sertifisering blir du invitert til en resertifisering i samme verktøy – MAP. Kunnskapene og ferdighetene ervervet gjennom sertifiseringkurset trenger kontinuerlig oppfrisking. Av den grunn må deltakere som har hatt sertifiseringen i 2 år delta på en oppfriskningsdag for å holde sertifiseringsbeviset gyldig.

Gå til påmelding

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.