fbpx

Søk opptak til Hovedprogrammet

Søk opptak til Hovedprogrammet


  Hovedprogrammet 2023Hovedprogrammet 2024

  Betingelser

  Prisen for Hovedprogrammet er kr. 175.000,- inkl. materiell og bruk av indikatorer. Hoveduker og gruppesamlinger blir gjennomført på ulike steder, og reise- og oppholdsutgifter kommer i tillegg til programavgiften.

  Beslutningen om å delta på Hovedprogrammet fastsettes i fellesskap av søkeren og den virksomheten vedkommende arbeider i. Det er derfor viktig at begge er inneforstått med programmets struktur og funksjon. Programmet er krevende med lange arbeidsdager og krever at deltakeren har normalt god fysisk og psykisk helse.

  Bekreftelse

  Vi er inneforstått med programmets egenart og betingelser, og deltakerens arbeidssituasjon vil bli tilrettelagt slik at vedkommende kan være fullt tilstede på alle samlingene. Vi søker med dette om plass på valgt program.

  Ved å sende inn skjemaet godtar du våre personvernvilkår.

  Personvern og informasjonskapsler

  På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.