fbpx

Verdibasert ledelse

Verdibasert ledelse

Vi tenker nødvendigvis ikke over det, men verdigrunnlaget vårt preger de fleste valg vi tar, både i privat og profesjonell sammenheng.

For oss i NNL er ikke verdibasert ledelse en fast universell oppskrift som kan følges av alle. Å lede verdibasert handler om å være bevisst på hvordan dine egne og bedriftens verdier påvirker de valgene du tar som leder.

Det handler om langsiktighet, helhet og det å stå for noe utover kortsiktige løsninger og individuell vinning. Det handler om å ha et bevisst forhold til din rolle og samtidig erkjenne at det ikke finnes et endelig svar på hva god ledelse er, for både vi som mennesker og virksomhetene vi er en del av er i evig forandring.

Skal man drive organisasjonsutvikling ut fra en plattform hvor verdibasert ledelse står sentralt, må man handle etter virksomhetens verdier.  Prosessen får dermed en annen form enn i en ensidig regle- eller målstyrt organisasjon.

NNLs pedagogikk skiller seg ofte ut fra andre tilbydere innen lederutvikling og gjennom vår verdibaserte filosofi vil alltid oppdragsgivers verdigrunnlag danne et naturlig utgangspunkt for innhold og programelementer.

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.