fbpx

Situasjonsbestemt ledelse

Situasjonsbestemt ledelse

Hva er ledelse og hva gjør en leder når han/hun leder? Dette er spørsmål som ledere, konsulenter og forskere har prøvd å finne et generelt svar på de siste 100 år. Det forskes fortsatt intenst på disse spørsmålene!

Har du noen gang stilt deg selv spørsmålene: Hva er god ledelse og hvordan leder man egentlig? Du er ikke alene! Gjennom tidene har ledere, konsulenter og forskere prøvd å finne et generelt svar på dette.

Vi i NNL tror ikke det finnes noe endelig svar på hva ledelse er eller hvordan det best skal utøves. Dette er situasjonsbestemt, og som både Heraklit (ca. 540–480 f.Kr.) sa og som vi vet, er: “forandring det eneste som er konstant”.

Helt siden oppstarten i 1986 har vi arbeidet ut fra en verdibasert plattform. Et viktig fundament i å lede verdibasert er nettopp erkjennelsen av at både vi som mennesker, og virksomheten vi er en del av, er i evig forandring.

Å lede godt er å lede ut fra situasjonen du, dine ansatte og virksomheten befinner seg i.

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.