fbpx

Teambuilding

Teambuilding

Frasen “teamwork is dreamwork” er ofte brukt når man snakker om teamarbeid, men ikke alle team lykkes like godt. Hvorfor er det egentlig sånn og hva kan man gjøre for å skape velfungerende team?

Samarbeid er nøkkelordet her, for i et team er medlemmene gjensidig avhengig av hverandre for å oppnå sitt mål.

Når man jobber med oppgaver i team kan ingen av medlemmene realisere målet alene, man trenger de andre medlemmene til å få det til. Det betyr også at man samtidig har mulighet til vanskeliggjøre hverandres arbeid.

Teamarbeid stiller derfor strenge krav til medlemmenes evne til å tilpasse seg og koordinere seg med hverandre, og til å oppføre seg på en slik måte at de får realisert den potensielle gevinsten som ligger i godt samarbeid.

Vi i NNL har lang erfaring med teamutvikling og hjelper gjerne deg og ditt team på veien mot å oppnå fullt potensiale. Metoden vi bruker bygger på anerkjent forskning og for å skape et mest mulig dynamisk team kartlegger vi medlemmenes foretrukne roller med hjelpemiddelet MAP Team.

 

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.