fbpx

Personlig veiledning

Personlig veiledning - retning, energi og effekt

Hvem var jeg? Hvem er jeg? Men hva med - Hvem vil jeg være?

Gjennom 5 individuelle samtaler med en profesjonell veileder fra NNL er du som leder i fokus. Tid og oppmerksomhet blir brukt på de områdene som reelt bidrar til å hente ut potensiale og løfte lederskap og prestasjoner.

Gjennom veiledningen søker vi å oppnå:

 • Bedre forståelse av egen lederstil, hva som styrer ens atferd og hvordan en påvirker andre.
 • Tydelig oppfatning av egne drivkrefter, verdier, overordnede mål og hvilke spor en vil sette etter seg.
 • Atferd som mer er i overenstemmelse mellom egne drivkrefter, personlige styrker og handlinger som skaper verdier.
 • Helhet og sammenheng mellom handlinger, atferd, personlige drivkrefter og refleksjon.

Målgruppe

Dette veiledningsprogrammet er primært for ledere på overordnet nivå i virksomheter. Programmet er også for mellomledere som ønsker å tydeliggjøre retning og plan for videre utvikling.

Kjerneområder

Deltakerne velger selvfølgelig fritt hvilke områder og tema de vil ha fokus på. Normalt anbefaler vi at deltakerne arbeider med ett, flere eller alle de fire temaene – oppdrag, prosesser, team og medarbeidere samt en selv som person i lederrollen. For å oppnå utvikling vil vi jobbe med 4 trinn:

 • Oppmerksomhet og bevisstgjøring
  Noen har blindsoner «innover», og enser ikke sider ved seg selv. Andre har blindsoner «utover», og er ikke klar over hvordan de virker på andre.
 • Intensjon 
  Ikke alle er klar over det de ønsker å endre, utvikle, forbedre og skape. Noen vet ikke helt hva som driver dem, eller om det som hemmer. Målet er å klargjøre drivkrefter, fremtidige mål, vekke viljen og fremme handling.
 • Fremdrift
  Mange har gode intensjoner, men gjennomføringsevne er ikke god nok. Billedlig  talt trykker en både på gass- og bremsepedal. Vi bruker kognitive atferdsmetoder for å vekke viljen og utløse handling.
 • Praksis
  Dette er kjernen i veiledningen. Det meste av vår atferd er vaner og autonome handlinger. Vi hjelper ledere til å trene målrettet, planmessig og strukturert med å endre vaner og utføre handlinger som skaper merverdi.

Programmet koster kr 19.500,- eks mva.
Dette inkluderer 5 samtaler, relevant dokumentasjon og materiell.
Påmelding eller interesse for mer info får du gjennom post@nnl.no eller telefon 755 88 180

 

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.