Nettverk

Nettverk

- det begynner når det slutter!

Nettverkstanken har vært sentral i NNL helt siden det første Hovedprogrammet ble gjennomført i 1988. Vi legger til rette for at ledere kan samles om det de har felles, får mulighet til å drøfte tvil og tro, ta opp vanskelige spørsmål og få synspunkter på disse. Gjennom årenes løp har NNL-nettverket vokst seg stort og landsomfattende, og bygger på relasjoner etablert gjennom Hovedprogrammet, Ledelse i Front og Opptur. Mange kull og grupper møtes regelmessig til sosiale og faglige sammenkomster og studiereiser også etter endt program. Som en del av nnl-nettverket får du:

  • nettverkstreff med faglig påfyll og læring
  • personlig utvikling i samspill med andre
  • spennende opplevelser og oppdagelser
  • studieturer
  • konserter

Nettverkstreff i 2019

Oslo 24. september kl 08:00-11:00

Sted: Nord-Norges Hus, i Nedre Slottsgate 11. Treffet er for alle som har deltatt på program hos oss. Vi serverer frokost kl 08:00 før vår egen filosof, forfatter og høyt etterspurte foredragsholder Einar Øverenget leder oss gjennom formiddagen frem til klokken 11:00.

Mo i Rana 8.oktober kl 08:00 -11:00

Sted: Meyergården Hotell. Treffet er for alle som har deltatt på program hos oss. Vi serverer frokost kl 08:00 før Kåre Geir Lio gir oss et inspirerende foredrag om ledelse. Kåre Geir er tidligere direktør i NNL og er president i Norges Håndballforbund. Velkommen til frokost, mingling og et forrykende foredrag med en av Norges mest etterspurte foredragsholdere.

Alta 22. oktober kl 08:00 – 11:00

Velkommen til både tidligere programdeltakere, men også deg som er nysgjerrig og ønsker en ekstra fin start på dagen. Nettverkstreffet er gratis og vi serverer frokost før Einar Øverenget tar oss gjennom tema knyttet til etikk, verdier, kulturutvikling og anti-korrupsjon i en rekke norske og internasjonale selskaper. Sted: Scandic Hotell Alta.

Bodø 10. desember 

Tradisjon tro blir det nettverkstreff i adventa i våre lokaler i Bodø. Velkommen til alle som har deltatt på program hos oss. Treffet holdes på formiddagen og er gratis. Vi kommer tilbake med info om program og tidspunkt, følg med!

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.