fbpx

Vebjørn Fagernes

Vebjørn Fagernes

  • Nestor
  • vebjorn.fagernes@nnl.no
  • 905 24 079

Vebjørn har i alle år vært med i NNL- som gründer av stiftelsen, styreleder, programleder, veileder og med særlig ansvar for utviklingsarbeidet. Hans hovedinteresser ligger innenfor verdibasert ledelse og tjenende lederskap, intuisjon og kreativitet, personlighetspsykologi, psykometri og testutvikling. For sitt allsidige arbeid innenfor lederutvikling har Vebjørn mottatt Kongens fortjenestemedalje i gull!

Vebjørn har lang universitets- og høgskolebakgrunn, og har erfaring fra stillinger som studiesjef, assisterende universitetsdirektør, rektor og foreleser i innovasjon og endringsledelse. Vebjørn er utdannet cand.real., med videreutdanning i pedagogikk, organisasjonspsykologi og ledelse. Han er sertifisert på et 20-talls tester og arbeidspsykologiske kartleggingsverktøy, og innehar kompetansesertifikat fra Det Norske Veritas som bruker av denne type verktøy.

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.