fbpx

Stein Markussen

Stein Markussen

  • Direktør
  • stein.markussen@nnl.no
  • 957 55 278

Å se etter det særegne i hvert menneske, hver kultur og hvert oppdrag er grunnlaget for Steins arbeidsform. Han tror også at resultater best skapes ved å jobbe systematisk og prosesskreativt over tid. Stein har lang og innholdsrik fartstid i NNL. Siden 1995 har han hatt rollen som nestleder og programleder før han i 2017 tok rollen som vår Direktør. Han kjenner NNL fra alle vinkler og kroker og har erfaring som programleder gjennom alle våre lederutviklingsprogrammer og ikke minst utallige ulike typer bedriftsinterne programmer. Han benyttes ofte av våre kunder som diskusjonspartner og foredragsholder.

Før Stein begynte i NNL jobbet han blant annet som tiltakskonsulent, prosjektleder og administrasjonssjef. Han har også fungert som styremedlem og styreleder i en rekke virksomheter. Han har sin utdanning innenfor økonomi og samfunnsfag, med tilleggsstudier i ledelse, endringsledelse, konfluent pedagogikk og gestaltpsykologi.

Stein er sertifisert bruker av en rekke arbeidspsykologiske kartleggingsverktøy.

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.