fbpx

Rune Odyssevs Madland

Programleder NNL - Rune Madland

Rune Odyssevs Madland

  • Programleder
  • rune.madland@nnl.no
  • 992 54 129

Rune Odyssevs er åpen og nysgjerrig av natur. Oppdragsgivere og ledere vil møte en person som er oppriktig interessert i å samarbeide åpent, tydeliggjøre mål, utforme trenings- og forbedringsplan, arbeide planmessig, strukturert og skrittvis. Han setter lederen selv og det daglige lederskapet i sentrum. Har en praktisk og jordnær tilnærming til lederutvikling. Rune Odyssevs er en allsidig og kompetent ledertrener. Han har egen erfaring i å lede få og mange enkeltpersoner og team. Opptatt av at ledertrening skal være rettet inn mot lederen som person, lederrollen, oppdraget, medarbeidere og team, prosesser og verdiskaping, lærings- og prestasjonskultur og fornøyde kunder og brukere.

Rune Odyssevs har vært veileder i Hovedprogrammet fra og med 2005. Han har hatt ene- og medansvar for mange ledertreningsprogram i store og små, offentlige og private virksomheter.  Er sertifisert på en rekke psykometriske indikatorer, og har medansvar for NNL sitt eget sertifiseringsprogram, MAP Sertifisering. Rune Odyssevs jobber med bedriftsinterne ledertreningsprogram, lederteam og individuelle veiledningsopplegg for ledere, samt rekrutteringsoppdrag. Blir også brukt i prosesser der det er konflikt.

Rune Odyssevs har bodd 20 ulike steder, og holder nå til i Bodø. Han bodde også noen år i Tyskland. Rune Odyssevs tok teologisk embetseksamen og ble ordinert til prest. Som den småfilosofiske og narturvitenskapelige personen han er, omstilte han i eget liv, sluttet å tro på gud, avsluttet naturlig nok som prest og jobbet deretter 13 år i ledergruppa for det som nå er Nord Universitet. Han har i ca 25 år jobbet med håndverket ledelse og ulike støttefag (nevrologi, psykologi og samfunnsfag).

Rune Odyssevs har et motto: «Livet er ikke et problem vi må løse, men et eventyr av et kunstverk vi kan skape.»

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.