Rune Odyssevs Madland

Programleder NNL - Rune Madland

Rune Odyssevs Madland

  • Programleder
  • rune.madland@nnl.no
  • 992 54 129

Rune er kanongod på det å gå ut av detaljene og igangsette refleksjonsprosesser som strekker seg lengre enn det som er akkurat her og nå. Han har en eksepsjonell måte å tilegne seg ny kunnskap på, og er på mange måter et levende leksikon som alltid er oppdatert på nyere forskning. Han følger med på det som skjer av forskning innen ledelse og intellektuell kunnskap. Rune er en profesjonell, klok og svært erfaren prosessveileder. Det er imponerende hvordan han skaper spennende innfallsvinkler og drar ulike kunder i nye nyttige retninger på en praktisk pedagogisk måte.

Han er filosofisk, nysgjerrig og spørrende. Rune jobber mye med forståelse av hvordan mennesker forstår og samhandler med hverandre. Han er opptatt av å fornye både sin egen kunnskap og måte å jobbe på, og han gjør sjelden det samme flere ganger.

Hans vel 25 års erfaring fra utviklingsarbeid i private og offentlige virksomheter har vist at systematisk og disiplinert jobbing med kommunikasjon, kultur, systemer og drift skaper fremgang og forbedring.

Rune er programleder, brukes mye som samtalepartner og er en etterspurt foredragsholder. Han er også medlem av flere offentlige råd og utvalg.

Før Rune ble programleder i NNL, jobbet han som prest, både i Norge og i utlandet. Han har også 13 års fartstid som personaldirektør. Rune har embetseksamen i teologi, med tilleggsutdanninger innen samfunnsfag, organisasjonskunnskap, ledelse, kompetanseutvikling og gestaltveiledning. Rune er sertifisert bruker av en rekke arbeidspsykologiske kartleggingsverktøy.

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.