Olaf Havdal

Olaf Havdal_NNL Ledelse

Olaf Havdal

  • Programleder
  • olaf.havdal@nnl.no
  • 971 26 035

Olaf er en av våre mest erfarne medarbeidere. Etter 30 år som bedriftsintern programleder i et bredt spekter av private og offentlige virksomheter, har han utviklet svært god bransjeforståelse og evne til å se sammenhengene hos hver enkelt bedrift.

Noe av det som gjør Olafs kompetanse unik, er at han har jobbet like mange år som organisasjonsutvikler innenfra, som utenfra. Han er god på å drive prosesser over tid, og å ta utgangspunkt i hver enkelt organisasjons spesielle behov, både på strategisk og operativt nivå. Blant hans sterkeste områder er derfor gjennomføring av komplekse prosesser i organisasjoner, både som ekstern rådgiver og intern pådriver. Tematikk som endringsledelse, konflikthåndtering, ledercoaching og sammenslåing av organisasjoner har Olaf jobbet mye med.

Han har bakgrunn fra leder- og organisasjonsutvikling i helsevesenet, styrearbeid, i tillegg til bred utdanning innen pedagogikk og veiledning. Han er sertifisert bruker av flere kartleggingsverktøy;  MAP,  MAP-type og LSI. Han er også utdannet Gesaltveileder.

 

 

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.