fbpx

Mads Stian Hansen

Mads Stian Hansen

  • Programleder
  • mads.stian.hansen@nnl.no
  • 412 88 309

Mads Stian har en spennende bakgrunn fra pedagogikk og idrett. Han har samarbeidet med styringsorganer, ledere, medarbeidere og brukere på mange forskjellige nivå, og har derfor mye erfaring med å arbeide med mennesker i ulike situasjoner. Hans personlige egenskaper bidrar til å skape utvikling, endring og gode resultater. Med hans kombinasjon av faglig tyngde, systematikk og nordnorsk humor er han en ettertraktet programleder det er givende å samarbeide med.

Mads Stian har variert og bred ledererfaring fra ledernivå i offentlig sektor, hvor han har ledet og arbeidet i flere organisasjoner og virksomheter med endrings- og utviklingsprosesser. De siste fire årene har han vært hovedleder for Norges damelandslag i håndball, med meget gode resultater. Han er utdannet allmennlærer og har rektorutdanning fra NTNU i Trondheim. Han har og har hatt en rekke verv innenfor kultur og idrett, lokalt, regionalt og nasjonalt.

Mads Stian er veileder på Hovedprogrammet. Han er sertifisert bruker av arbeidspsykologiske kartleggingsverktøy. Kontorstedet til Mads Stian er i Alta.

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.