fbpx

Kirsti Lervoll

Kirsti Lervoll_NNL_Lederutvikling_Organisasjonsutvikling

Kirsti Lervoll

  • Programleder
  • kirsti.lervoll@nnl.no
  • 975 29 379

Med Kirsti på program og prosesser får du spennende bakgrunn fra pedagogikk og kultur. Hun er kreativ og oppfinnsom og vekker fort tillit med sin unike tilstedeværelse i prosess og utvikling av mennesker. Kirsti er god på strategi og utvikling. Hun er opptatt av å lete etter den enkeltes potensiale for utvikling, og jobber systematisk og målrettet for å skape resultater.

Kirsti er utdannet spesialpedagog, med tilleggsutdanning innen gestaltveiledning, samt en MBA i strategisk ledelse og økonomi. Hun har mange års erfaring fra arbeid i Tromsøskolene, og som rådgiver i Tromsø kommunes KUTT-team som bistår enhetsledere i de mest krevende og konfliktfylte sakene. Hennes særlige kompetanse strategiarbeid, konfliktløsning og systemperspektiv. Hun har vært daglig leder og festivalsjef for den internasjonale urfolksfestivalen Riddu Riđđu og kan vise til gode resultater for festivalen. Hun har og har hatt en rekke styreverv innenfor kultur og næring lokalt og regionalt.

Kirsti er veileder på Hovedprogrammet og Ledelse i Front. Hun er sertifisert bruker av arbeidspsykologiske kartleggingsverktøy. Hun har kontorsted i Tromsø.

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.