Kirsti Lervoll

Kirsti Lervoll

  • Programleder
  • kirsti@nnl.no
  • 975 29 379

Kirsti er vår fargerike kvinne på tromsøkontoret. Hun er den som tørster etter kunnskap og utvikling. Med Kirsti på program og prosesser får du bred og spennende bakgrunn fra pedagogikk og kultur. Hun er kreativ og oppfinnsom og, vekker fort tillit med sin unike tilstedeværelse i prosess med lederutvikling.

Kirsti er god på strategi og utvikling. Hun er opptatt av å lete etter den enkeltes potensiale for utvikling, og jobbe systematisk og målrettet for å skape resultater. Hun er utdannet spesialpedagog, og har mange års erfaring fra arbeid i Tromsøskolene som lærer, og senere som rådgiver i Tromsø kommunes konsultasjonsteam KUTT. Hennes særlige kompetanse er endringsledelse og systemperspektiv. De siste årene har hun vært daglig leder og festivalsjef for den internasjonale urfolksfestivalen Riddu Riđđu, og kan vise til gode resultater for festivalen.

Kirsti har tilleggsutdanning innen praktisk ledelse, konfluent pedagogikk og gestaltveiledning, og er sertifisert bruker av arbeidspsykologiske kartleggingsverktøy.

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.