Kåre Geir Lio

Kåre Geir Lio

  • Programleder
  • lio@nnl.no
  • 913 99 133

Som programleder setter Kåre Geir retning ut fra troen om at det ikke finnes et endelig svar på hva ledelse er, eller hvordan det skal utøves. Ledelse er situasjonsbestemt og personavhengig, og gjennom våre programmer ønsker Kåre Geir å utvikle selvtillit, mot og selvfølelse hos våre programdeltakere. Han er programleder i NNL, og siden 1997 har Kåre Geir ledet utallige programmer og prosesser innenfor leder-, organisasjons- og medarbeiderutvikling.

Han benyttes ofte som foredragsholder, og han har også stått for utviklingen av vårt nye lederprogram Opptur. Kåre Geir har mangeårig erfaring som lærer i barne-, ungdoms- og videregående skole. Han var trener og leder på elitenivå i håndball i mange år.

Kåre Geir har jobbet i NNL siden 1997, hvorav tiårsperioden 2006-2016 som direktør. I dag er han programleder i kombinasjon med sitt verv som håndballpresident i Norges Håndballforbund.

Han er utdannet adjunkt fra Universitetet i Bergen og Høgskolen i Telemark, har tilleggsutdanning innen gestaltpsykologi og er sertifisert bruker av arbeidspsykologiske kartleggingsverktøy.

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.