fbpx

Frode Mikaelsen

Frode Mikaelsen

  • Programleder
  • frode.mikaelsen@nnl.no
  • 907 35 747

Frode er kjent for sin engasjerende og humoristiske formidlingsstil. Med bakgrunn fra kunst-,  kultur og næringsutvikling har han en egen evne til å formidle kompliserte problemstillinger på en forståelig måte. Frode har lang erfaring som leder og lederutvikler. Faglighet, erfaring og engasjement er stikkord som brukes om Frode.

Han har vært leder for Etablererhuset i Bodø, bedriftsrådgiver og Kulturhussjef. Han har i mange år hatt verv og styreroller innen kunst- og kulturliv, og mange kjenner han også som artist og komponist. Frode er en en mye brukt foredragsholder. Han er utdannet siviløkonom, med spesialisering i innovasjon og iverksetting. Han har tilleggsutdanning innen bl.a. gestaltveiledning. Frode er sertifisert bruker av arbeidspsykologiske verktøy.

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.