fbpx

Erik Nerva

Erik Nerva

  • Utviklingsleder
  • erik.nerva@nnl.no
  • 917 84 484

Erik er imøtekommende og omgjengelig. Han har sans for mønster og helhet og er opptatt av å forstå mennesker og samspill. I NNL jobber Erik særlig med test- og lederutvikling.

Eriks faglige hovedinteresser ligger innenfor psykometri og sosial-kognitiv psykologi. Han er opptatt av metodisk måling av mentale trekk og egenskaper, og tror på forskningsbasert bruk av arbeidspsykologiske testverktøy som hjelpemiddel i beslutningsprosesser. Han har mastergrad i psykologi fra UiT, med spesialisering i beslutningstaking og risiko-vurdering. Han verdsetter systematisk, analytisk og metodisk jobbing, er engasjert i sitt fagfelt og har en god fremstillingsevne.

Erik er sertifisert bruker av arbeidspsykologiske kartleggingsverktøy, er DNV GL-sertifisert testbruker og sertifisert i NEO-PI-3.

 

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.