fbpx

Indikatorer

Indikatorer

Arbeidspsykologiske verktøy som fungerer i praksis.

NNL har siden 1988 brukt arbeidspsykologiske verktøy som en integrert del av alle våre faste lederprogrammer og bedriftsinterne oppdrag. Over 25 år med aktiv bruk av indikatorer og kartleggingsverktøy som hjelpemidler i leder- og organisasjonsutvikling har gitt oss viktig erfaring med hva som er virkningsfullt og fungerer i praksis.

Vi så tidlig et behov for å tilpasse og videreutvikle de indikatorer og verktøy som var tilgjengelige i det norske markedet til vårt bruk. Derfor utviklet vi våre egne verktøy, som nå er grundig utprøvd i praktisk arbeid gjennom våre programmer.

Felles for våre verktøy er at det lages skreddersydde pedagogiske opplegg med tilhørende arbeidsoppgaver, materiell og temahefter til deg som kunde.

Ta kontakt for priser og tilbud på våre indikatorer og kartleggingsverktøy.

Vår utviklingsleder, Vebjørn Fagernes, har deltatt i arbeidet med utvikling av det faglige rammeverket for sertifisering av tester og brukere av tester. Dette rammeverket er nå formalisert i et samarbeid mellom Det Norske Veritas og Psykologforeningen.

Vi støtter fullt opp om kravene til tester, kravene til testbrukere og sertifiseringsordningen til DNV, og forplikter oss til å bruke de standarder og psykometriske krav som er fastsatt på alt materiell som utvikles i egen regi.

 

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.