fbpx

Vil du bli vår kollega?

Vil du bli vår kollega?

Vi lyser ut en spennende stilling som programleder

Det er ikke ofte NNL lyser ut stillinger på egne vegne. Men nå skjer det altså. Vi har utrolig mange forskjellige fagbakgrunner hos oss. Her er det ledererfaring og personlige egenskaper vi har i fokus når vi skal ansette. En som både skal gjennomføre lederprogrammer og utvikle ledere. Kommer de riktige kandidatene, har vi rom til å ansette både to og tre.

– Ledere kan utgjøre en forskjell i både positiv og negativ forstand. Vi ønsker det første, og vil trene ledere i å gjøre dem bedre, slik at de kan gjøre en forskjell. Det skal være langsiktig, helhetlig, humanistisk og verdiskapende. Store ord? Kanskje. Men de store oppgavene til en programleder i NNL kan også oppsummeres enkelt: Vi må ha gode medarbeidere som evner å stå i det å tørre og utfordre ledere. Samtidig som de er ydmyk nok til å ha forståelse og respekt for det ledere kan stå i.

Og hvem passer det for?
Det finnes ingen utdannelse som heter programleder eller lederutvikler. Helt essensielt er det at du har pedagogiske ferdigheter. Vite når du skal snakke, når du skal lytte og når du skal ta pause. Stille de riktige spørsmål.

Det er mye reising, mye jobb og du må være ekstremt selvstendig. Når det pågår, kan det være ganske intenst. Men det er også verdens mest spennende og utviklende jobb. Det er mye forarbeid som deltakerne ikke ser: Innsalget, kundekontakten, forberedelsen, faglig oppdatering.

Vi åpner opp for bo- og arbeidssted Norge for den riktige kandidaten.

Søknadsfrist 15. oktober
Les mer og søk på stillingen her

Relaterte sider

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.