fbpx

Vi søker kommunedirektør

Vi søker kommunedirektør

Tana er grenselandet mot Finland. Bare den mektige og lakserike Tanaelva skiller oss fra nabolandet. Kommunen har dype røtter fra samisk kultur. En flerkulturell kommune med samisk, norsk og kvensk befolkning. Det gjenspeiler all vår virksomhet. Tana er et eldorado for alle som elsker friluftsliv med fantastiske fiske og friluftsmuligheter.

Kommunedirektøren er kommunens øverste administrative leder og har i tett samarbeid med politikere og ansatte ansvaret for å levere og videreutvikle tjenestetilbudet til kommunens innbyggere. Næringsliv, helse og skole er viktig områder som vi vil skal få tydelig prioritering fremover.

Vi søker deg som er god til å lede utviklings- og endringsprosesser som bidrar til å skape effektiv og god kvalitet i tjenesteproduksjon for innbyggerne. Du bidrar til at de folkevalgte kan fylle sin rolle gjennom klare prioriteringer og politiske valg. Du er en trygg leder for kommunens ansatte med gode evner til å videreutvikle dine medarbeidere.

Søknadsfrist 1. mars
Les mer og søk på stillingen her

Relaterte sider

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.