fbpx

Vi søker forretningsutvikler

Vi søker forretningsutvikler

Klare Finans AS har nyopprettet stilling

Har du god forretningsforståelse? Er du analytisk og strategisk av natur? Samarbeider du godt i et team og evner du å bringe konsepter til praktisk anvendelse? Stillingen som forretningsutvikler vil jobbe tett sammen med ledergruppen og vil få en sentral funksjon i virksomheten. Vi søker deg som kan utvikle våre produkter, egen organisasjon og markedet slik at kundene får den beste tjenesten.

Klare Finans er et konsern bestående av Klare Finans AS og Klare Inkasso AS. Konsernet leverer finansiering, sikring og inkasso til i overkant av 5000 boligselskaper over hele landet. Vi er eid av Boligbyggelaget USBL, BATE, BOB BBL, Boligbyggelaget TOBB, NOBL og Boligbyggelaget Nord.
Konsernet er i stadig utvikling, og arbeider kontinuerlig med forbedring av systemer, rutiner og arbeidsmetodikk. Klare Finans har flotte kontorer på Jakhelln Brygge i Bodø

Ønsker du ytterligere informasjon eller en uforpliktende samtale om stillingen kan kontakte:

Søknadsfrist 5. mai
Les mer og søk her

Relaterte sider

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.