fbpx

Vi søker daglig leder

Vi søker daglig leder

Nytt Hydrogeneventyr i Glomfjord

Frem til 1993 var verdens største hydrogenfabrikk å finne i Glomfjord. Når skal Glomfjord tilbake på Hydrogen kartet. Nå tas kunnskapen frem igjen for å etablere en storskala produksjon av Hydrogen. Gravingen til det nye fabrikken er igang. Alt ligger til rette for suksess; Tomt, Strøm, infrastruktur, bygninger. Selskapet er godt i rute til å tilby konkurransedyktige priser på hydrogen.

Glomfjord Hydrogen har signert bindende samarbeidsavtale med en internasjonal samarbeidspartner! Det skal utvikles storskala grønn hydrogenproduksjon og flytendegjøring, i Glomfjord. Nå søker vi en dedikert og dyktig leder som med kommersiell teft kan utvikle selskapet videre i en spennende utviklingsfase.

Vi ønsker oss en leder som evner å tenke utviklingsorientert. Du har erfaring fra aksjeselskap og/eller oppstartselskap/ grûndervirksomhet. Du brenner for å få realisert prosjekter og gode forretningsideer.

Vi ser det som en styrke, at du liker å jobbe selvstendig, og styre din egen arbeidshverdag. Det er ønskelig at du er tilstede i regionen på daglig basis. Du er strategisk, og evner å tenke langsiktig, samtidig som du er strukturert nok til å bygger stein for stein. I tillegg trives du godt med å etablere nye relasjoner til både samarbeidspartnere, leverandører, eiere og interessenter. Det faller deg naturlig å representere selskapet på strategisk viktige arenaer i regionen. Du er opptatt av fornybar energi, bærekraft og miljøperspektivet.

Søknadsfrist 3. juli

Les mer og søk på stillingen her

 

Relaterte sider

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.