fbpx

Velkommen til virtuell nettverkskonsert

Velkommen til virtuell nettverkskonsert

Kultur har alltid vært sentralt i alt vi gjør i NNL.

Vinteren byr på mye vakkert. Nordlys, stjernehimmel, og de fantastiske mørketidsfargene her nord. Hva om du kunne se nordlyset flomme ut bak flygelet, til de vakre tonene fra Jan Gunnar Hoff?

Konserten STILLE LYS har blitt en fast førjulstradisjon for publikum i Bodø, Tromsø og Alta. Musikken byr på gjensyn med en rekke kjente og kjære juleklassikere, og lar oss senke skuldrene. NNL har tatt initiativ til å spille inn julekonserten i Stormen Konserthus, for å dele opplevelsen med flere enn de som vanligvis sitter i konsertsalen sammen med oss.

Vi ønsket å dele opplevelsen med hele verden. Vi vet at den arktiske vinteren byr på noe helt spesielt, og vi viste den fram gjennom Jan Gunnar Hoff sitt glimrende tangentspill, Domkirkens ungdomskor, og vakre TV-bilder fra Nord-Norge.

Konserten lå tilgjengelig på Vimeo On Demand og på Facebook i én uke, fra og med 18. desember til 25. desember. Dersom du gikk glipp av den, kan du fortsatt drømme deg bort i vakkert tangentspill, korsang og flommende nordlys gjennom dette utdraget fra konserten – låta «Terra Nova». Sett deg godt til rette i sofaen, i lenestolen, foran peisen på hytta, i setet på toget – hvor enn du befinner deg. Nyt.

Relaterte sider

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.