To lederstillinger i Mattilsynet

To lederstillinger i Mattilsynet

Mattilsynet skal sikre folk trygg mat. De har også ansvar for å sikre friske planter, fisk og dyr. Nå søker vi to viktige lederstillinger til Midtre Hålogaland:

Avdelingssjef
I Mattilsynet i Midtre Hålogaland er det 30 medarbeidere som gleder seg til å bli kjent med sin nye avdelingssjef.  Som avdelingssjef blir du en del av region nord sin ledergruppe og du rapporterer til regiondirektør. Kontorsted vil fortrinnsvis være Sortland, men Harstad og Leknes kan vurderes. Avdeling Midtre Hålogaland er en av fem avdelinger i region nord med totalt 30 medarbeidere fordelt på to seksjoner. Den ene seksjonen består av inspektører som har tilsyn med dyr og slakteri, og den andre med fisk og mat. Nå søker vi deg som kan håndtere  totalansvaret for Midtre Hålogaland. Øverst på ønskelisten vår i søket etter ny avdelingssjef har vi rangert ledererfaring og gode lederegenskaper.

Les mer og søk på stillingen som Avdelingssjef her

Seksjonssjef
Vi søker seksjonssjef for dyr og slakteri. Her får du et team som jobber for å sikre og tilrettelegge for god dyrehelse/dyrevelferd og oppfølging av slakterier. Kontorsted vil kunne være Sortland, Harstad eller Leknes. Vår avdeling i Midtre Hålogaland er geografisk spredt, så vår nye sjef må håndtere god fjernledelse. Du får ansvaret for å lede og utvikle seksjonen i tett samarbeid med avdelingssjef.  Vi søker deg som er utdannet veterinær og har norsk autorisasjon. Trives med å arbeide noe operativt, men også lede og utvikle dine medarbeidere.

Les mer og søk på stillingen som Seksjonssjef her

 

Relaterte sider

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.