fbpx

Tips til sommerlektyre

NNL_lesetips_sommer

Tips til sommerlektyre

Klar for ferie, men mangler noe å lese på? Her er et par tips!

Donna Tartt – Stillitsen 

Donna Tartt vant Pulitzer-prisen med Stillitsen i 2014 – en fengslende og fantasifull roman.

Stillitsen blir omtalt som «Oliver Twist møter Breaking Bad» i en nervepirrende og dypt rørende langleser». Du blir raskt ganske godt kjent med tenåringen Theo, som får livet snudd på hodet når moren blir drept i et terrorangrep ved et kunstgalleri i New York. Den er ypperlig for deg som vil nyte en god historie på sene sommerkvelder.

«Stillitsen er en sjeldenhet som bare kommer et par ganger hvert tiår.»

Stephen King, New York Times Book Review

Donna Tartt


Om du er ute etter å lese faglitteratur, kan vi anbefale Nils Tore Meland – En god beslutning. Denne boka sparer deg for den ekstra tiden du bruker i en beslutningsprosess.

Minst halvparten av de viktige beslutningene våre slår feil. Vi velger for raskt eller for tilfeldig. Vi baserer oss på for mye, for lite eller gal informasjon. Vi vegrer oss og venter.  Det viktige er å sikre at vi tar gode beslutninger i situasjonene vi står ovenfor. Og hvordan gjør vi det?  Meland er psykolog og offiser kommer med 7 tips som forenkler beslutningsprosessene du står ovenfor både privat og i jobb.

God bok!

Relaterte sider

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.