fbpx

Bodø – tirsdag 30.august

Bodø – tirsdag 30.august

NNL inviterer sammen med Bodø Næringsforum til en lunsj der ferske funn om ledergruppen blir presentert. Tillit og toleranse i ledergruppen, ønsker ledere det?

Vi har tatt pulsen på hva norske ledere er opptatte av nå. Samsvarer dette med det du erfarer? Minglelunsj gir deg mulighet til å snakke med kjentfolk og etablere kontakt med nye.

Med litt mat i magen er vi spente på neste post i programmet. Filosof og forfatter Einar Øverenget snakker om temaet tillit og toleranse i ledergruppen. Ønsker vi det? I så fall, hva legger vi i disse begrepene? Hva betyr det i praksis? Hva er oppsiden? Er det en nedside? Målsetningen med dette foredraget er å klargjøre og konkretisere disse begrepene slik at de kan fylles med innhold og lettere anvendes i praksis.

Arrangementet er gratis og åpent for inviterte
Meld deg på post@bnf.no.

Sted: PBL Storsalen, Prinsensgate 91, 8003 Bodø

Tirsdag 30.august kl. 11-13

kl. 11. 00 Velkommen ved Meret Nordheim og Stein Markussen

Presentasjon av NNL-undersøkelsen ved Erik Nerva

– Lunsj –

Tillit og toleranse i ledergruppen ved Einar Øverenget

Kl 13:00 – arrangementet avsluttes

Einar Øverenget er en anerkjent forfatter og ettertraktet foredragsholder, med doktorgrad i filosofi fra Boston College. Han er opptatt av å gjøre filosofien tilgjengelig og har i en årrekke vært Nitimens husfilosof. Han har også utgitt flere bøker, blant annet Hannah Arendt (2001), Eksistens (2003), Å bli sin egen venn (2004), Lykkens filosofi (2006), Livets Øyeblikk (2007) og Hemmeligheter (2009).

Dette arrangementet er en del av Gnistuken:

I uke 35 inviteres ledere over hele landet til «Gnistuken» – en temauke med ledelse i fokus. Temauken består av en serie fysiske og digitale foredrag, debatter og workshops, og alle aktiviteter er gratis. Stiftelsen Nordnorsk Lederutvikling, NNL, har gleden av å samarbeide om Gnistuken med AFF, Norges Handelshøgskole i Bergen, Deloitte m.fl. Blant bidragsyterne denne uken er styreleder for AFF Helge Lund, forsvarssjef Eirik Kristoffersen, fredsprisvinner Maria Ressa og forsker Henning Bang.

Du kan lese mer på www.gnistuken.no. Her kan du velge hva du ønsker å delta på helt etter egen interesse. Gnist har som ambisjon å være Norges viktigste møteplass for ledelsesfaget.

 

Relaterte sider

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.