Spennende konsernlederstilling

Spennende konsernlederstilling

Hålogaland Kraft søker administrerende direktør – søknadsfrist utgått

Hålogaland Kraft (HLK) er et regionalt kraft- og bredbåndsselskap. Konsernet er organisert med datterselskaper innenfor nettvirksomhet, kraftproduksjon, kraftomsetning, bredbånd og eiendom. Konsernet eies av 7 kommuner i Sør-Troms og Nordre Nordland hvor Harstad kommune er største eier. I 2018 utgjorde årsomsetningen 558 mill kr. Konsernet har 102 medarbeidere.

Din arbeidshverdag blir å lede og videreutvikle Hålogaland Kraft som selskap, samtidig som du ivaretar det overordnede strategiske arbeidet i konsernet. Du blir vårt bindeledd og pådriver mellom de ulike eierne. Du sikrer lønnsom drift med fokus på utviklingsarbeid for kostnadseffektive løsninger i tett samarbeid med styret og våre medarbeidere. Du ivaretar en sunn forretnings- og resultatorientert organisasjon, gjennom å videreføre selskapets engasjement for næring- og samfunnsutvikling i regionen.

Kraftbransjen byr på spennende muligheter og for å lykkes som direktør bør du ha interesse for digitalisering og teknologiutvikling.

Les mer og søk stillingen her

Søknadsfrist: 6. oktober

Uforpliktende samtale får du hos: 
– Rekrutterer NNL Marlen Andersen på ma@nnl.no eller tlf 95028604
– Styreleder Finn Håkon Jørstad på finn@advokatjorstad.no eller tlf 91576644

 

Relaterte sider

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.