fbpx

Over 1 million

Over 1 million

NNL-konserten med Jan Gunnar Hoff og Bodø Domkirkes ungdomskor ble en suksess.

Tilbakemeldingene lot ikke vente på seg da låta «Terra Nova» gikk som en farsott over hele verden i romjula. Jan Gunnar Hoff og Bodø Domkirkes Ungdomskor har fått flere hundre tusen visninger, og nådd over en million mennesker i Japan, USA, Tyskland, Norge, og flere land i Øst-Europa.

NNL som sørget for at konserten «Stille Lys» av Jan Gunnar Hoff ble spilt inn som en storstilt TV-produksjon før jul i Stormen Konserthus. Innspillingen var opprinnelig ment som en gave til våre kunder og samarbeidspartnere.

– Vanligvis inviterer vi nettverket til fagsamling eller konsert, men det var ikke mulig å få til med restriksjonene vi hadde før jul. I annerledesåret 2020 måtte vi tenke alternativt, sier direktør i NNL, Stein Markussen.

Hilsener fra hele kloden
Som en gave fra Nord-Norge til verden, ble konserten lagt ut i sin helhet på on-demand-tjenester. I tillegg ble et utdrag fra konserten, låta «Terra Nova», komponert og fremført av Hoff selv, distribuert på sosiale medier. Reaksjonene lot ikke vente på seg.

Bare helt nydelig. Takk for at du brakte jula til oss, hele veien til Atlanta fra Norge, var en av kommentarene fra en begeistret amerikaner.

Fantastisk. Denne deler jeg! Skrev en bergtatt japaner.

Arktisk gavepakke
«Terra Nova» ble sendt ut i verden. I tillegg til musikken fremført av Hoff og Bodø Domkirkes Ungdomskor, inneholdt også filmen vakre nordlysbilder og nordnorsk natur, produsert av Deadline Media. Det slo godt an i en verden preget av politisk turbulens, pandemi og restriksjoner.

– Som en stiftelse som jobber med lederutvikling, handler ledelse mye om å skape kultur. God bedriftskultur hvor arbeidslyst, engasjement, og stolthet er til stede gir handlekraft og resultater. Musikk og kultur gir opplevelser som kan krysse landegrenser i en tid der vi ikke kan det selv, poengterer Markussen.

Relaterte sider

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.