fbpx

Ryla – Nord-Norge

Ryla – Nord-Norge

Er du mellom 18-35 år og et nysgjerrig ledertalent?

Ønsker du å utvikle det profesjonelle nettverket ditt, få større innsikt om deg selv, dine styrker og svakheter, og samtidig lære mer om ledelse som fag?

RYLA er et lederprogram for unge talenter i alderen 18-35 år, som har en lederrolle eller som i fremtiden ønsker å være i en. Målsettingen med RYLA er å gi fremtidens ledere impulser og idéer til godt lederskap innen næringsliv, organisasjonsliv og forvaltning.

NNL arrangerer i samarbeid med lokale Rotaryklubber, Sparebank 1 Nord-Norge og BDO denne høsten samling i Alta og Mo i Rana

Programmet har en strukturert programfase på et halvt år hvor deltakerne og programstaben jobber tett sammen på felles samlinger, i team og i såkalte «triader», både med og uten mentor. Fellessamlingene arrangeres som heldagssamlinger og pågår på dagtid. Møtetidspunkt for triadesamlinger avtales sammen med mentor. Mentor oppretter kontakt straks deltakerne er delt inn i triader.

Les mer og meld deg på her 

Husk søknadsfrist: 01. oktober 2021 

Alta:

  • Samling 1: 4. – 5. November
  • Samling 2: 14. desember
  • Samling 3: 22. februar

Mo i Rana:

  • Samling 1: 10. -11. November
  • Samling 2: 2. desember
  • Samling 3: 23. februar

 

.

Relaterte sider

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.