Røst kommune søker Rådmann

Røst kommune søker Rådmann

100 km fra fastlandet og 25 km fra nærmeste nabo i Lofoten – ligger naturperlen Røst. Med ca. 500 innbyggere og snaue 11 kvadratkilometer land er Røst kommune en av landets aller minste.

Har du høyere utdanning og ledererfaring? Er du trivelig å jobbe sammen med og rå på å takle utfordringer på strak arm? Da er det kanskje deg vi leter etter.

Rådmannen er kommunens øverste administrative leder og skal samordne kommunens virksomhet i samarbeid med sine enhetsledere. Vi ønske oss en engasjert rådmann med fokus på strategisk planlegging, god forståelse for kommunal forvaltning og økonomistyring. Vi søker deg som er tydelig, samlende og handlekraftig. Du som mestrer spillet mellom politikk og administrasjon i arbeidet med å utvikle kommunen videre. Du som ser helheten i din rolle som rådmann.

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med Rekrutterer Marlen Andersen på mob; 950 28 604 eller ma@nnl.no  for en uforpliktende samtale.

Les mer og søk her

Søknadsfrist 24. mai

Relaterte sider

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.