fbpx

NNL 35 år

NNL 35 år

Hurra! Vi markerer og feirer at vi ble etablert 10.juni 1986 som Stiftelsen Nordnorsk Lederutvikling. Med opprinnelig 40 stiftere i ryggen, deriblant tre fylkeskommuner, Universitetet, distriktshøgskolene samt flere kommuner, banker og større bedrifter i Nord-Norge fikk vi oppdraget med å skape en sterkere kobling mellom akademia og næringsliv med fokus på verdibasert ledelse.

Siden den gang har vi blitt ett anerkjent miljø innen ledelse er et sterkt fokus på å skape troverdighet innen fagområdet ledelse. Vi har vært tro på at det å utvikle noe eget, basert på egne erfaringer og tilpasset den enkelte bedrift er det som fungerer.

 

Med aktivitetsbasert pedagogikk tar vi utgangspunkt i deltakernes egen erfaring og aktuelle lederhverdag. Vårt arbeid er befestet i verdibasert ledelse og bygger på humanistiske idéer.

Fra å være en stiftelse med 2 ansatte i 1986, har vi i dag 20 ansatte. Med svært erfarne medarbeidere er vi blant Norges sterkeste fagmiljø innen ledelse. I 35 år har vi arbeidet med å fremme, tilrettelegge og drive lederutvikling over hele landet.

Takk til alle vi har møtt på veien!
Vi gleder oss til fortsettelsen.

Relaterte sider

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.