fbpx

Tromsø -onsdag 31.august

Tromsø -onsdag 31.august

NNL inviterer sammen med Næringsforeningen i Tromsø og Pust til en inspirerende morgen med fokus på menneskelig bærekraft. Foredrag ved kjendislege Audun Myskja

Ledere må ta mange avgjørelser, noen ganger med høy kompleksitet og liten tid. Da kan stress hope seg opp og gi utslag som ulike «vondter» i kroppen. Eller det kan gå en kule varmt og ordene kommer ikke ut slik de burde.

«Pust med magen» har du kanskje sagt til både deg selv og andre. Men, hvorfor sier vi pust med magen? Hvorfor er pusten et redskap i ledelse?

Onsdag 31.august vil overlege Audun Myskja ta turen til Tromsø for å fortelle deg hvordan pusten kan bli ditt beste lederverktøy, både i krise og i hvile.

NNL inviterer sammen med Næringsforeningen i Tromsø og Pust til en inspirerende morgen med fokus på menneskelig bærekraft. Vi erfarer at stadig flere er opptatt av å skape balanse mellom arbeid og fritid. Ledere forteller at dette er mer aktuelt etter pandemien, og at de nå må lede med en bevissthet om at samfunnet har endret seg. Ser vi til USA så er ideene til Myskja en naturlig del for flere av de største selskapene som Nike, Microsoft og Google. Vi er overbevist om at bedriftene som tar innover seg disse perspektivene vil lykkes bedre både med å beholde og tiltrekke seg ansatte. Det er neppe tilfeldig at Pust Badstu er fullbooket hver eneste dag, året rundt. Folk vil ha god helse, og de samme folkene jobber hos deg!

Arrangementet er gratis og åpent for inviterte,
men vi ber om at du melder deg på her.

Obs: begrenset antall plasser, meld deg på i dag.

Det er mulighet for inntil 30 stk å delta på en fordypning fra kl. 13.15. I denne økten inviteres du til å praktisere pusteteknikker sammen med Myskja.

Program: 

Kl. 07.00 – Våkne til liv: bruk Pust badstua til å våkne – Valgfritt

Innslipp og velkommen kl. 08.15 til Pust Kafe Skippergata 1c

kl.08.30 – Overlege Audun Myskja
kl.09.15 – Pause med brainfood
kl.09.30 – Hva sier forskingen om metodene
kl.10.15 – Oppsummering og avslutning
kl.10.30 – Ta 10-kaffen på Pust kafe og møt folk
kl.11.00 – Avslutning

 For interesserte inviterer vi også til en økt med fordypning
Innslipp til Pust 4.etg
13.15 – En fordypning i praksisen
Te og tid

Avslutning 15.30 med mulighet for badstu
frem til 17.00.

Dr.med. Audun Myskja er overlege og forfatter av mer enn tjue bøker, blant annet bestselgerne De tibetanske ritene, Kunsten å finne ro, Jeg skulle ha sagt jeg elsker deg, Ungdomskilden og Pust. Med over 40 års erfaring i helsevesenet er Myskja opptatt av å se hele mennesket, støtte opp om menneskets egne ressurser og gi individuelt tilpassede verktøy for mestring og bedring.

Dette arrangementet er en del av Gnistuken:

I uke 35 inviteres ledere over hele landet til «Gnistuken» – en temauke med ledelse i fokus. Temauken består av en serie fysiske og digitale foredrag, debatter og workshops, og alle aktiviteter er gratis. Stiftelsen Nordnorsk Lederutvikling, NNL, har gleden av å samarbeide om Gnistuken med AFF, Norges Handelshøgskole i Bergen, Deloitte m.fl. Blant bidragsyterne denne uken er styreleder for AFF Helge Lund, forsvarssjef Eirik Kristoffersen, fredsprisvinner Maria Ressa og forsker Henning Bang.

Du kan lese mer på www.gnistuken.no Her kan du velge hva du ønsker å delta på helt etter egen interesse. Gnist har som ambisjon å være Norges viktigste møteplass for ledelsesfaget.

Relaterte sider

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.