Ledig direktørstilling

Ledig direktørstilling

Luostejok Kraftlag søker administrerende direktør

Luostejok Kraftlag SA driver distribusjon av elektrisk energi i Karasjok og deler av Lebesby og Porsanger kommuner. Selskapet har hovedkontor i Lakselv og montørstasjon i Karasjok. Med 28 ansatte og en omsetning på omlag 60 millioner driver de i tillegg til hovedvirksomhet kraftproduksjon også utbygging av bredbåndsnett i området.

Vi søker deg som evner å balansere forretningsteft og samfunnsoppdrag på en ideell måte. Du er opptatt av resultater, og evner å lede vårt konsern med 4 døtre på en helhetlig og god måte. Du skaper tillit, anerkjenner og utvikler dine medarbeidere. Vi ser etter deg som er markedsorientert og er en pådriver innen strategi og forretningsutvikling. Du får det øverste administrative ansvaret og gis en unik mulighet til å sette retningen til å videreutvikle vårt konsern.

Som administrerende direktør får du det faglige, administrative og økonomiske ansvaret for virksomhetens drift og utvikling.

Ta gjerne kontakt for en uformell samtale:

– Styreleder: Torgrim Kemi torgrim.kemi@gmail.com  950 74 668
– Rekrutterer NNL: Stein Markussen stein@nnl.no tlf 957 55 278.

Søknadsfrist 4. september

Les mer og søk på stillingen her

Relaterte sider

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.