fbpx

“Lederutvikling er nøkkelen til økt lønnsomhet”

“Lederutvikling er nøkkelen til økt lønnsomhet”

Små marginer tåler ikke dårlig lederskap over tid

Det har iallefall Systemhus slått fast. NNL er svært glad for å nok en gang få jobbe med gjengen i Systemhus og har fått lov å dele en artikkel de har skrevet om vårt lederutviklingsprogram og samarbeid med dem. 

Lederrollen er i rivende utvikling og behovet for kontinuerlig oppdatering er stort. Det er bakgrunnen for at vi har tatt nye grep for å styrke lederne i Systemhus-bedriftene med et nytt to-årig kompetanseprogram i tett samarbeid med NNL.

40 ledere fra Systemhus-bedrifter startet i januar på Systemhus sitt nye lederutviklingsprogram. Lederprogrammet varer i to år og er samlingsbasert. Høyaktuelle tema i programmet er lønnsomhet, lederrollen, effektivisering, digitalisering, generasjonsskifte, bærekraft og i tillegg bransjerettede tema som Lean. Alle tema i et ledelsesperspektiv. Hver samling varer i 3 dager. Deltakerne jobber i grupper og følges opp mellom samlingene av en coach fra NNL eller kjedekontoret. Det bidrar til kontinuitet og knytter hver enkelt leder tettere til programmet og til hverandre.

Les hele artikkelen om Systemhus sin satsing på lederutvikling med NNL her

Relaterte sider

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.