fbpx

Alta – mandag 29.august

Alta – mandag 29.august

Alta Næringsforening og NNL inviterer til et spennende frokostmøte med aktuelle tema for bedrifter og ledere.

Arrangementet er gratis, men vi trenger forpliktende påmelding for å beregne mat.
Sted : Thon hotell Alta

Mandag 29.august, kl. 08.30-10.30

08.30               Velkommen! Spis frokosten i lag med oss
08.45               NNL presenterer det nyeste du må vite om bærekraft, samt et ferskt resultat av NNL-undersøkelsen. Vi har tatt pulsen på hva norske ledere er opptatte av nå. Samsvarer dette med virkeligheten her oppe i nord?

09.20               Altaposten ved Tor Sara avslører mediehusets lederfilosofi, og hva som skiller det lokale lederskapet versus rollen i et stort konsern

09.40               Pause

09.50               Apotek1  – for oss kunder er Apotek1 den samme som før, men for Hege Hillested er lederhverdagen forandret. Hva får man på kjøpet etter oppkjøp og fusjoner?

10.10               Kaffeprat med kakebit

10.30               Arrangementet avsluttes

Meld deg på her! 

Dette arrangementet er en del av Gnistuken:

I uke 35 inviteres ledere over hele landet til «Gnistuken» – en temauke med ledelse i fokus. Temauken består av en serie fysiske og digitale foredrag, debatter og workshops, og alle aktiviteter er gratis. Stiftelsen Nordnorsk Lederutvikling, NNL, har gleden av å samarbeide om Gnistuken med AFF, Norges Handelshøgskole i Bergen, Deloitte m.fl. Blant bidragsyterne denne uken er styreleder for AFF Helge Lund, forsvarssjef Eirik Kristoffersen, fredsprisvinner Maria Ressa og forsker Henning Bang.

Du kan lese mer på www.gnistuken.no. Her kan du velge hva du ønsker å delta på helt etter egen interesse. Gnist har som ambisjon å være Norges viktigste møteplass for ledelsesfaget.

Relaterte sider

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.