fbpx

Kultur og ledelse

Kultur og ledelse

Hva er kultur? Hva kjennetegner vår kultur? Hvordan leder jeg kulturen i min virksomhet? Hvordan skape en resultatorientert kultur? Hvordan skape kultur for endring og utvikling?

Er dette spørsmål som du er opptatt av?

Da er vårt nye program høyst aktuelt for deg. “Kultur og ledelse” er et program for erfarne ledere. Vi setter faglig og analytisk metodikk inn i en praktisk og relevant virkelighet. Du får jobbe med eget lederskap i tilknytning til egen virksomhet. Programmet finner sted i Berlin, og byr på en unik ramme og opplevelser i verdensklasse.

Å lære og forstå egen bedriftskultur er krevende fordi man selv er den del av den. Gjennom å møte andre kulturer oppdager man særegenhetene i sin egen og forskjeller fra andre. I tillegg gir programmet en mulighet til å bli kjent med deler av vår felles europeiske kulturarv. Vi har lett for å etablere faste forståelsesrammer i samhandling med andre som hjelper oss til å forstå omverdenen og virksomheten vi opererer i. Dine ansatte har en forståelse av hvordan “ting fungerer”. Kulturen står sterkt. Den kan være krevende å bryte opp og endre. Hvordan kan jeg som leder identifisere disse, og bidra til at vi åpner opp for nye perspektiver og atferdsmønstre?

For mer informasjon ta gjerne kontakt med oss i NNL.
Telefon: 75 58 81 80 / E-post: post@nnl.no

 

Relaterte sider

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.