fbpx

Høstens Nettverkstreff

Høstens Nettverkstreff

Oslo, Mo, Alta og Bodø

Nettverkstanken har alltid vært sentral i NNL helt siden det første Hovedprogrammet ble gjennomført i 1988. Gjennom årenes løp har NNL-nettverket vokst seg stort og landsomfattende, og bygger på relasjoner etablert gjennom Hovedprogrammet, Ledelse i Front og Opptur. Mange kull og grupper møtes regelmessig til sosiale og faglige sammenkomster og studiereiser også etter endt program. Høsten 2019 har vi følgende felles nettverkstreff for våre programdeltakere på tvers av kull og lederprogrammer.

Oslo 24. september kl 08:00 – 11:00
Sted: Nord-Norges Hus, i Nedre Slottsgate 11. Treffet er for alle som har deltatt på program hos oss. Vi serverer frokost kl 08:00 før vår egen filosof, forfatter og høyt etterspurte foredragsholder Einar Øverenget leder oss gjennom formiddagen frem til klokken 11:00.

Mo i Rana 8. oktober kl 08:00 – 11:00
Sted: Meyergården Hotell. Treffet er for alle som har deltatt på program hos oss. Vi serverer frokost kl 08:00 før Kåre Geir Lio gir oss et inspirerende foredrag om ledelse. Kåre Geir er tidligere direktør i NNL og er president i Norges Håndballforbund. Velkommen til frokost, mingling og et forrykende foredrag med en av Norges mest etterspurte foredragsholdere.

Alta 22. oktober kl 08:00 – 11:00  Thon Hotel
Velkommen til både tidligere programdeltakere, men også deg som er nysgjerrig og ønsker en ekstra fin start på dagen. Nettverkstreffet er gratis og vi serverer frokost før Einar Øverenget tar oss gjennom tema knyttet til etikk, verdier, kulturutvikling og anti-korrupsjon i en rekke norske og internasjonale selskaper.

Bodø 10. desember kl 08:00 – 11:00 Restaurant Ohma
Tradisjon tro blir det nettverkstreff i adventa i Bodø. I år inviterer vi nåværende og tidligere programdeltakere til frokost og et møte med Tor-Aksel Busch. Den tidligere riksadvokaten er en legende innen norsk juss og rettspleie. Nå kommer han til Bodø for å dele noen av sine tanker fra et liv med å skille rett fra galt. Vi gleder oss til en hyggelig formiddag med gode refleksjoner i trivelig lag.

Vi håper du kommer!

Påmelding på post@nnl.no 

Relaterte sider

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.