fbpx

Greenfish søker daglig leder

Greenfish søker daglig leder

Vil du utvikle morgendagens systemer for datafangst i havet?

Greenfish har utviklet en sjøgående, autonom overflatedrone og er nå klar til å ekspandere og gå ut i markedet. Greenfish sine løsninger bidrar til at våre kunder slik som fiskere, havbruksselskaper og havforskere kan utføre sine oppgaver mer kostnadseffektivt og med mindre miljøbelastninger. Løsningene bidrar også til å skaffe til veie data som kundene ikke har tilgang på i dag. Greenfish-dronen er utrustet med et avansert navigasjonssystem, som gjør at den kan operere selvstendig over lengre tid og avstander. Nå søker vi daglig leder som kan ta selskapet fra teknologi- og produktutviklingsfasen og inn i en kommersialiseringsfase.

En unik mulighet til å lede et selskap i utvikling!
Vi søker en daglig leder som kan utvikle selskapet fra teknologi- og produktutviklingsfasen og inn i en fase hvor selskapet begynner å levere kommersielle tjenester til kunder. De mest sentrale oppgavene for en ny daglig leder vil være:

  • Sikre finansiering for vekst.
  • Bygge en leveransedyktig organisasjon.
  • Sikre pilot- og leveranseprosjekter innen prioriterte markeder.
  • Legge langsiktig plan for selskapets vekst og utvikling.

Søknadsfrist: 6. mars

Les mer og søk på stillingen her

Relaterte sider

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.