Gildeskål kommune søker rådmann

Foto: Frida Bringslimark

Gildeskål kommune søker rådmann

Gildeskål kommune er en naturskjønn kommune med en stolt og levende kulturarv. Kommunen kjennetegnes av evne til å skape en kultur for samarbeid internt og eksternt, med et ønske om å gripe mulighetene og løfte frem det positive og særegne. Kommunen ønsker å levere tjenester av høy kvalitet på en effektiv og god måte, og det satses målrettet på kultur-, nærings- og infrastrukturutvikling.

Har du kunnskap om offentlig forvaltning? Inspirerer du og gir folk ansvar?
Er du omgjengelig og opptatt av utviklingsarbeid? Da er du kanskje den vi leter etter!

Kommunen har i underkant av 2.000 innbyggere og strekker seg over et areal på 665 km². Kommunesenteret er Inndyr. I Gildeskål er det mange alternativer for å bo og leve. Næringslivet domineres av næringer knyttet til marin sektor, kraftproduksjon og offentlig virksomhet. I tillegg er Gildeskål er en stor fritidskommune.

Gildeskål har gode kommunikasjonsmuligheter med regionen forøvrig, både sørover mot Meløy og nordover til Bodø. Fra øyene kommer man også lett med båt både sør og nord.

Søknadsfrist 9. august
Les mer og søk på stillingen her

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til
– ordfører Bjørn Magne Pedersen, pedbjo@gildeskal.kommune.no tlf: 970 74 094
– Rekrutterer Rune Madland rune.madland@nnl.no tlf: 992 54 129.

Relaterte sider

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.