fbpx

En sjelden spennende lederstilling i Lofoten

En sjelden spennende lederstilling i Lofoten

NESO - Nord-Norges største interesse- og bransjeorganisasjon for byggentreprenører søker administrerende direktør

NESO er den største organisasjonen for bygg- og anleggsbransjen i Nord-Norge og den største frittstående næringslivsorganisasjonen i landsdelen. Med 137 eiere/medlemsbedrifter fra hele landsdelen, omsetter de årlig for omkring 13 milliarder kroner og har omkring 5400 medarbeidere. NESO har 3 datterselskaper; NESO Utvikling AS, NESO eiendom AS og NESO Byggfagskole AS. 

Du får lede en veldrevet organisasjon som har 18 medarbeidere med bred kompetanse. Hos NESO er det blant annet ingeniører, advokater, økonomer, pedagoger og digitale eksperter. Et team hvor alle er opptatt av kundeservice. Som direktør får du det overordnede ansvaret for å utvikle både NESO og bransjen videre.

NESO har et brennende engasjement for å tilby kompetansebasert service for sine medlemmer. To ganger årlig inviterer de medlemmer til samling med stor oppslutning. De arrangerer også NNBA (Nordnorsk bygg og anleggsmesse) sammen med MEF (Maskinentreprenørenes Forbund).

Av kompetansefremmende tilbud har de blant annet 8 egenutviklede skoler hvor medlemmer kan utdanne egne medarbeidere på alle nivå.

Ruben Jensen – mannen som har ledet og utviklet organisasjonen siden den spede begynnelse i 1986, med en ansatt og 12 medlemsbedrifter, til en veldrevet og solid organisasjon for bransjen, ønsker å gi det overordnede ansvaret videre. Ruben vil fremdeles være en del av teamet i NESO, og jobbe med utviklingsprosjekter.

Søknadsfrist 6. desember
Les mer om stillingen her 

 

Relaterte sider

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.