fbpx

Bli kjent med Christoffer

Bli kjent med Christoffer

Vår nye kollega Christoffer Ringnes Klyve

Litt om bakgrunnen din. Hvem er du og hva har du i ryggsekken din?
Jeg er 46 år, bor i Oslo, og har jobbet med ulike bærekraftsspørsmål i ca 20 år, det meste av tiden som leder. Først med internasjonal rettferdighet og solidaritet i Utviklingsfondet fram til 2013, deretter også med nasjonale og globale miljøspørsmål i Framtiden i våre hender. Fra begge organisasjonene tar jeg med meg mange gode erfaringer med ledelse i ideelle organisasjoner.

Hva er din relasjon til NNL? Hvordan havnet du her?
Da jeg var utenlandssjef i Utviklingsfondet i 2010 fikk jeg sjansen til å delta på Hovedprogrammet, noe som var en fantastisk lærerik og utviklende opplevelse for en da ganske ung og fersk leder. Siden har jeg holdt litt kontakt med NNL-nettverket, og da det var på tide med et karriereskifte i 2021, fikk jeg muligheten til å bli en del av NNL-teamet.

Hva er ditt beste ledertips?
Forstå deg selv og hvordan du virker i samspill med andre. Alle er forskjellige og mange ulike lederstiler kan fungere godt. Men du er nødt til å finne ut av det med menneskene du omgir deg med.

Et bokstips ?
“No rules rules”, av Reed Hastings og Erin Meyer. Hastings er grunnlegger og sjef i Netflix, og boka beskriver den spesielle Netflix-kulturen, som skiller seg mye fra tradisjonelt hierariske amerikanske storselskaper. Forfatterne mener at en svært offensiv tilbakemeldingskultur, dyktige ansatte og fjerning av en mengde regler har vært avgjørende for å gjøre Netflix til et av 2000-tallets mest vellykte selskaper.

Hva tenker du er viktig for god ledelse fremover?
Å forstå hvordan bærekraft skal integreres i virksomhetens strategi. Det gjelder både hvilke bærekrafsspørsmål som er viktige for akkurat din virksomhet, men like mye hvordan involvere og engasjere ansatte, leverandører og kunder i et produktivt samspill.

Ditt beste lifehacks?
Sørge for å bo på et sted der jeg kan gå eller sykle til jobben. Dette gjør at jeg får litt gratis bevegelse og frisk luft hver dag, og det er veldig godt for kropp og sjel.

 

 

Relaterte sider

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.