w

ATEA søker nye medarbeidere

søknadsfrist utgått

30.05.201811:30 Marlen Andersen

Har du utdanning innen IKT, elektronikk eller styringssystemer, og ønsker å bygge Norge med smart teknologi - da er det deg vi leter etter.

Bodø skal bli verdens smarteste by, og det er store ting på gang. Det bygges for fremtiden, og vi i Atea er både ydmyke og stolte av at vi skal være med på å skrive historie. Gjennom teknologi kan vi gjøre mer, oppnå mer, vite mer, og skape mer, på måter som for kort tid siden ikke var mulig. Utviklingen skjer fort, vaner endres og muligheten til å gjøre en forskjell er større enn noen gang.


Du har kompetanse innenfor IT, elektronikk eller styringssystemer Vi ser et voksende og uforløst potensial innenfor IoT (Internet of Things). Vi søker deg som kan være med å implementere ny teknologi til smarte bygg, hvor et av mange satsingsområder er løsninger innen helse og velferdssektoren. Vi søker deg som har lyst til å være med å designe, utvikleimplementere og forvalte innovative løsninger. Sammen skal vi skape en bedre hverdag til de som trenger det.


Hva tar du med deg til Atea?

  • Du er gira på å være i front med nye smarte løsninger
  • Du er løsningsorientert, målrettet, selvdreven og initiativrik
  • Med et brennende engasjement for å gjøre ting smartere ved hjelp av teknologi

Du har et øye for å arbeide med ulike faser i utviklingsarbeid der designe, implementere, koordinere, kvalitetssikre og forvalte er en del av ansvarsområdene. Du evner å se kundens behov og oversetter teknologispråket til noe kunden forstår.

Fagfeltet er spennende og nytt. Du vil få utvikle løsninger for en plattform som syr sammen ulik sensorteknologi til innovative velferdsløsninger. Høres dette ut som noe som passer for deg? Vi oppfordrer både deg som nyutdannet og deg med praktisk arbeidserfaring til å søke. 

Vi mener at IT-bransjen har godt av flere dyktige kvinner. Derfor oppfordrer vi også kvinner til å søke.

For mer informasjon om stillingene ta kontakt med:

Søknadsfrist: 14.juni
Arbeidssted: Bodø

Søk på stillingen her  

Hva tilbyr vi:
I Atea får du 1650 kollegaer fra Hammerfest i Nord til Kristiansand i sør som brenner for gode kundeopplevelser. I Bodø vil du treffe en herlig gjeng med kollegaer, som er noen av Norges fremste innenfor sine fagfelt. Vi har selvsagt konkurransedyktige betingelser og et godt arbeidsmiljø, og har lyst til å være et sted der de flinkeste folkene samles. Sammen jobber vi for en bedre fremtid der vi bygger Norge med IT.